Installering av fibernett

Noen av dere har sikkert merket arbeidet med installering av fibernettet som begynte i går. Vi beklager at vi ikke har fått varslet dere om dette på forhånd. Grunnarbeidet med å installere fibernettet til oppgangene skal være ferdig i løpet av uken. Det vil bli lagt inn fiber til hver enkel leilighet (for tv/bredbånd) og satt opp en felles fibersentral i bygget. 

I mai-måned vil det bli installert fiber inn i leilighetene. I forkant av dette vil dere bli kontaktet for tidspunkt for montering. Installeringen vil ta rundt 30 minutter. Hver leilighet vil få sin egen ruter og dekoder. Alt skal være ferdigstilt innen 20.05.

Avtalen med Telenor som er inkludert i felleskostnadene er: 20 mbps (opp og nedlasting. Utstyr som ruter,fjernkontroll og dekoder er også inkludert. Det vil være mulighet for den enkelte beboer å oppgradere hastigheten på nettet.

2 kommentarer om “Installering av fibernett

  1. Hei. 20 mai nærmer seg. Har dere fått noe oppdatert informasjon? Ser det er merket ut. Der hvor kablene ligger. Antar det er behov graving? Asbjørn

    Liker

Legg igjen en kommentar